Särmä Jorma

Löydä sisäinen Jormasi

Jorma on Jorma. Ja Särmä Jorma on vielä uskomattomampi asia. Jokainen leirinuotiolla eräjormavitsejä laukonut tietää tämän. Se on osa vonkavoimaelämää. Usko tai älä, Jorma käärii sinut kahisemattomaan ihanuuteen ja voit valita joko oranssin tai vihreän takkimaailman.

Savu seuraa lampaannussijaa ja Jorma vain nussijaa. Ole siis kunnon aito erävonkamiesoletettu, tai nainen, ja tuo esiin villi minäsi. Sinä olet ansainnut sen ja nyt on sen aika. Tunne sisäinen Jormasi, tai osta meiltä se tunteaksesi Jorman sykkivän sielun.

Voit tunnustella Jormaa koska vain, mutta vain meiltä voit saada sen omaksesi. Jormamme on myös hyvin kestävä ja siksi se on myös kiertokelpoinen. Voit palauttaa Jormasi ja maksamme siitä krediittejä. Jormasta on iloa pitkään ja monelle.

Särmä Jorma

Jorma on metsästäjän suunnannäyttäjä

Ennen savu näytti suunnan. Nyt se on Jorma. Tai joidenkin mielestä se on aina ollut Jorma. Laatutietoinen Jormastaja käsittelee Jormansa vahalla. Sopivalla lämmittelyllä Jorma imee itseensä vahan ja sietää hyvin kosteita olosuhteita.

On myös huomionarvoista, että Jorma piiloutuu puskaan tehokkaasti ja nopeasti. Helposti Jorma myös poistuu puskasta palatakseen vain uudestaan. Toiset haluavat tulla nähdyksi ollessaan puskassa. Tähän sopii hyvin huomiovärisävyinen Jorma.

Loading...